2011. szeptember 30., péntek

KÖLN-I DÓM ÉS HAJÓZÁS A RAJNÁN + 4* HOTEL - Jelenlegi ára: 47 990 Ft


 
Köln
3 nap 4**** Hotel Mado Köln hajózással
A több mint 1000 éves Köln Németország 4. legnagyobb városa Berlin, Hamburg és München után, s Németország 2. legnagyobb katedrálisával rendelkezik. Köln leghíresebb építménye a gótikus dóm. Ez egy több mint 750 éves, 157 méter magas és 144 méter hosszú monumentális templom. Külsőleg tiszteletet parancsoló, mind kinézetében mind méreteiben. Díszítettsége kivül nagyon aprólékos és gyönyörű.
Persze a város másról is híres nem csak a világ egyik legnagyobb egyházi intézményéről. Ebből a városból ered a mára már a mindennapjaink részévé vállt, s azóta cégek tömkelegét tömörítő iparág, a kölni-biznisz. Itt volt a 18. század folyamán az 1. kölnigyártó műhely Johann Maria Farina gondozásában, akinek a révén még ma is híres márka az 4711-es. Természetesen erről a bizonyos "Eau de Cologne"-ról (franciául: kölni víz) több múzeum, bolt és tengernyi prospektus található meg a városban tehát nem lehet úgy várostnézni, hogy erről a nevezetességrő egy turista ne értesüljön a dóm után közvetlen.
Látnivalók tömkelegével szolgál ezenkivül a mára már teljesmértékebn felújított, ám a II. világháborúban porig bombázott város. Több kapu, torony és kisebb templom is található, amelyek emlékeztetnek a város szerteágazó multjára. Ugyanakkor a város egésze mint összkép - ezeket leszámítva - egy modern képet fest. Köztük a Rajna-part is.
Városlátogatás után kihagyhatatlan program a vidámparkok szerelmeseinek a Phantasialand vidám- és élménypark: gyermekeknek 7 éves korig dijmentes a belépő!!!
A licitált ár 2 személyre értendő, gyermekárak lejjebb megtalálhatók a leirásban.
 
 
 
 
Ajánlat:
üdvözlőital
2 éjszaka 2 személy részére komfortos kétágyas szobában: fürdőszoba/zuhanyzóWC, telefon, Sat-TV, Premiere Sport dijmentesen, minibar, széf és ülőgarnitúra
naponta bőséges büféreggeli, nyáron a napos belső udvaron a szabadban
hajózás a Rajnán délután  (15: 30 - 17: 30 Uhr)
Kölner City Guide várostérképpel,  shopping-guide és további hasznos információs anyagok a lehetőségekről
szauna és gőzfürdő dijmentes használata
 
Információ:
Gyermekárak:
3, 9 évig dijmentes  (minden szolgáltatással együtt)
4-től  12, 9 évig: EUR 5, 00 (minden szolgáltatással együtt)
13-17, 9 évig: EUR 50, 00 (minden szolgáltatással együtt)
A gyermekek a szülőkkel egy szobában kerülnek elhelyezésre. Maximum 2 gyermek lehetséges a szülőkkel egy szobában.  
Hotel:
A 4 csillagos hotel  Köln egyetemi negyedében található, mediterrán stilusban épült szálloda. Központi fekvésének köszönhetően minden könnyen elérhető, az autópálya 2 km-re található.  Az  50 szoba a nemzetközi előirásoknak megfelelő, modern és minden szükséges kényelemmel felszerelt.  Parkolás a hotel előtt lehetséges. Egy fárasztó városnézés után a hotel wellnessrészlegében kapcsolódhat ki, lazithat.
 
Érvényesség:
A voucher 1 évig használható fel kivéve Vásárok idején. Előzetes foglalás szükséges, a hotelnél, emailben, az utalvány számának megadásával, de kérésre szivesen lefoglalom a megadott időpontra.
 
Szabad helyekről kizárólag a hotel tud tájékoztatást adni!
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
Kérem, hogy a szállitási feltételeket és az eladó "i" oldalát is figyelmesen olvassa el!
Vásárlás menete:
Aukció vége után a vatera automatikus vásárlási értesitőt küld ki az adataimmal, melyben minden megtalálható ami utaláshoz szükséges. Fizetés paypal-lal is lehetséges!
 
 



Jelenlegi ára: 47 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 06:45
. KÖLN-I DÓM ÉS HAJÓZÁS A RAJNÁN + 4* HOTEL - Jelenlegi ára: 47 990 Ft