2011. december 20., kedd

Szalajka Liget SZILVESZTER 4+2 fő, 8 nap/7 éj - Jelenlegi ára: 150 000 Ft

Eladó a Szalajka Liget Hotel és Üdülőfaluban egy egy hetes SZILVESZTERI és Újévi üdülés egy 6 fős apartmanházban!
Időpont:  2011. 12. 31-2012. 01. 06., 8 nap/ 7 éjszaka
Elhelyezés: egy 67 m2-es 4+2 személyes apartmanházban (2 háló, nappali kanapéval, fürdő, terasz... )
Ellátás: önellátó (de félpanzió ill. szilveszteri gálavacsora befizethető)
Irányár: 150. 000 Ft /ház/6 fő/hét
Az üdülés joga nagyon kedveső áron (az eredeti ár töredékéért! ) átadó, mivel mi nem tudjuk sajnos felhasználni!
Kérdésekre szívesen válaszolok!
A szállással kapcsolatos további infók és képek megtalalhatók a neten...
A szilvásváradi wellness hotel és üdülőfalu az alábbi  szolgáltatásokkal biztosítja az Ön és családja kényelmes pihenését:
A wellness részen finn szaunák, gőzkamra, illókamra, sókamra, infraszauna, pezsgőfürdő, külső medence.
A fitnesz részen kialakításra került egy fallabdapálya, és többfunkciós kardiógépekkel felszerelt kondícionálóterem
Étterem:  a hazai ízeket előtérbe helyező 130 fős éttermi rész, ami a konferenciateremmel egybenyitva akár 250 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A szálloda kertjében kialakításra került egy 100 fős rendezvényterasz is.
Konferencia és szekció termek: több részre osztható konferenciatermek akár 140 fő leültetését és 8 szekció kialakítását teszik lehetővé. Mindezekhez a legmodernebb konferenciatechnikával biztosítjuk a rendezvények zavartalan lebonyolítását.
Egyedi házak:  a magasabb kényelmi térre vágyók számára épült 13 db egyedi ház, amelyek 4, 6, 8 fő elhelyezésére alkalmasak (10 ház 4+2 fős, 3 ház  6+2 fős).
Játszótér:  200 m2-es területen egy korszerű, EU szabványos,   minden gyermek számára élményt nyújtó játszótér.
Kapcsolódó szolgáltatások:  masszázsszolgáltatás, kerékpárkölcsönzés, túravezetés, lovagoltatás, sétakocsikázás, csapatépítő programok, szarvasgomba-vadászat, kalandtúra, idegenvezetés, animációs programok, életmód program, diabétesz és fogyókúrás programok.
A szálloda főépületében került kialakítása a recepció, a szálloda étterme, konferencia és meeting termei valamint a szobák, családi szobák, lakosztály. A főépület I. emeletén találhatóak az erkélyes, 2 ágyas erdőre és falura (apartman házakra) néző panorámás szobák, melyek mindegyike egy 9 nm-es terasszal és fa kerti bútorral várja a pihenni vágyókat. Ugyan ezen az emeleten kapott helyet a mozgáskorlátozott vendégek részére kialakított erkélyes szoba valamint családi lakosztályunk.
A szálloda komplexumához 13 apartmanház tartozik. Ezek közvetlen a főépület mellett helyezkednek el a domb lejtőjén. 10 db 67 m2-es 4+2 személyes apartmanház az alábbi felszereltséggel várja az ide látogató családokat és baráti társaságokat: a szélfogóból nyíló előtérrel, egy nappali konyhával, valamint 2 db hálószobával rendelkeznek, melyből az egyik franciaágyas, a másik pedig különágyas. A nappaliban lévő kanapé 2 személyes teljes értékű ággyá alakítható. Továbbá egy házunk pedig alkalmas mozgássérült vendég fogadására is. Az apartman házak igény szerint kérhetőek fürdőkáddal illetve zuhanyzóval.
Mindegyik családi apartman házunk nappalijában egy kandalló került kialakításra, mely a téli időszakokban kiválóan alkalmas egy hangulatos est megteremtéséhez. Természetesen az összes apartman ház egyedi, gázfűtéssel van ellátva, így minden évszakban rendelkezésükre állnak.



Jelenlegi ára: 150 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 15:45
. Szalajka Liget SZILVESZTER 4+2 fő, 8 nap/7 éj - Jelenlegi ára: 150 000 Ft